Szállítás

Kiszállítási és kézbesítési határidő


A kiszállítási határidő a következő két feltétel teljesítésekor kezdődik: 1) az Ön megrendelését ellenőrizték és a Rudisport operatőrök visszaigazolták, valamint 2) a Rudisport bankszámlájára megérkezett a megfelelő összeg a kereskedelmi szabályoknak megfelelően. A kiszállítási határidőt munkanapokban számoljuk, attól kezdve, hogy a fent említett két feltétel teljesítve lett. A kiszállítás a vásárló által megjelölt címre történik, azon a napon és abban az időintervallumban, amit a Rudisport a vásárló tudomására hoz.

A szállítás csak az ország területén történik. Ha az ország területén kívül szeretne szállítást cégünktől, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


KISZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT


Arra törekszünk, hogy az összes megrendelést a lehető legrövidebb időn belül kiszállítsuk és kézbesítsük.


SZÁLLÍTÁS


Miután az Ön megrendelését raktárunkból elindítottuk egy e-mail-t fog kapni a futárszolgálattól (saját futárszolgálatunk portálja), amelyben megtalálja a szállítmány követhetőségi kódját.


A végleges kiszállítási díjakat honlapunk check-out oldalán generáljuk.


Az eladási jutalék a megrendelés végösszegéhez lesz hozzáadva.


A szállítási és kézbesítési feltételek csak Magyarország területén érvényesek.


A termékek kézbesítése a Vásárló által megjelölt címre történnek, bármely felnőtt számára, aki a megjelölt címen tartózkodik, annak reményében, hogy ő a vásárló vagy a Vásárló képviselője, hacsak a Vásárló nem kéri azt másképp, amikor a megrendelést leadja. Az átvételt igazoló személy aláírása a Vásárlót képviseli. Rudisport nem felel az esetleges károsodásokért, ami a termékeket éri a szállítás során vagy a futárszolgálat hibájából.